Globaliseringskolen 03.-08. juni 2010

Er du opptatt av internasjonalt samarbeid? Er du spesielt interessert i å utforske globale og europeiske spørsmål? Synes du ideen om å diskutere globale utfordringer på engelsk høres morsomt og lærerikt ut? Da bør du søke på Globaliseringskolen!

Dette er et av AOF Norges internasjonale kurs som vi har tilbudt de siste 3 årene. Tidligere kurs har vært avholdt i Norge (Sørmarka og Trondheim) og en gang i Yorkshire. Årets kurs bygger videre på de tre tidligere samlingene.

Kurset er et tilbud til tillitsvalgte, på alle nivåer, som i sin rolle som tillitsvalgt opplever et behov for å utforske internasjonale relasjoner. Dette er et felleskurs hvor britiske og norske kollegaer møter hverandre for å diskutere og utforske løsninger på globale og europeiske utfordringer som er til stede på nesten hver eneste arbeidsplass, enten den tilhører privat eller offentlig sektor. 

Hensikten med Globaliseringskolen er å bygge bro mellom naboer - Norge og Yorkshire-regionen - for å fordype seg i de utfordringer som vi alle opplever, for å sammenlikne de ulike faglige kulturene og for å skape en felles forståelse. 

Globaliseringskolen er opptatt av å utforske globale løsninger på globale problemer. 

Arbeidspråket er engelsk og det kreves at deltakerne har en god muntlig framføringsevne. 

Søknadsfrist 15. mars  2010
 
[ Tilbake ]
 
 
     
DigiMedia