Velkommen til Fagforbundets havnekonferanse 2010

Fagforbundet seksjon samferdsel og teknisk inviterer alle medlemmer i norske havner til konferanse på Kielbåten 21. - 23. september.

Programmet er variert, og tar blant annet for seg hvordan sjøtransporten i Norge kan økes. Rolf Aarland fra Trondheim havn innleder om Sjøtransportprosjektet, og vi har invitert representanter fra regjeringa, LO og andre store organisasjoner til å kommentere og debattere.

Miljøet får sin egen post med en gjennomgang av miljøtiltakene som er gjennomført i Oslo Havn.

Vi kommer også innom HMS-spørsmål, teknisk utstyr, orienteringer om noen av aktivitetene i Fagforbundet som er viktige for oss, og vi får en presentasjon av ulike norske havner og hvilke utfordringer som er knyttet til havnedriften i forskjellige deler av landet.

Rammeprogrammet er lagt ut i sin helhet på denne linken: http://www.fagforbundet.no/file/15a63a0a40143763b21ee723f7226e36/Rammeprogram%

Konferansen finner denne gangen sted i maritime omgivelser ombord på Color Magic.

Vi går ombord og registrerer oss på Hjortneskaia i Oslo 21. september klokka 10.00.
Selve programmet begynner klokka 11.00.

Vi ankommer Kiel om morgenen den 22. september, og har tid til å handle og/eller hygge oss på andre måter fram til båten har avgang mot Oslo igjen klokka 14.00.

Ankomst Oslo er 23. september kl. 09.30.

Konferanseavgiften dekker hele turen med konferanse, inkludert to overnattinger i trestjerners innvendig lugar, to frokoster, to lunsjer, to middager samt vin/drikke til måltidene.

Konferanseavgiften er kr. 2000,-

Påmeldingen foregår elektronisk, og påmeldingsskjema finner du her

<http://213.184.194.251/kurspamelding.aspx?fk_id=2858>

Påmelding må gjøres innen 23. juni.

Stipend kan søkes for inntil halvparten av kursavgiften for medlemmer som betaler selv. Søknad om stipend kan leveres på båten.


 
[ Tilbake ]
 
 
     
DigiMedia