Introduksjonsdag for lærlinger i Bergen kommune

Hver høst arrangerer Yrkesopplæringsavdelingen, i Bergen kommune en egen introduksjonsdag for sine nye lærlinger. Her får de de nye lærlingene i kommunen informasjon om Bergen kommune som arbeidsplass og hvordan det er å være lærling.


Lise Hansen og Veronika Sandanger
Bergen kommune tar denne introduksjonen veldig seriøst, og både HR- direktør og byråd for finans er å presenterer kommunen. Tidligere lærlinger i kommunen forteller om sine erfaringer som lærling i Bergen  kommune, og instrukrører forteller om hvilke forventninger de har til lærlingene.

Fagforbundet får også presentere seg for lærlingene, og om hvilket tilbud vi ka gi de. I år var det den nye ungdomstillitsvalgte i Fagforbundet Hordaland, Lise Hansen og Veronika Sandanger som sammen med nestleder Haldis Revheim representerte oss.

Fagforbundet har også en stand i foajeen hele dagen, slik at lærlingene kan ta kontakt å spørre oss om det er noe de lurer på samtidig som vi får informert om lærlinge og ungdomstilbudet i Fagforbundet.

Fagforbundet Hordaland
sin nye ungdomstillitsvalg 
Lise Hansen

 Tilbakemeldingene er at utrolig mange tok kontakt med oss og Fagforbundet fikk veldig mange nye lærlingemedlemmer denne dagen.

Bergen kommune er en av de største lærbedriftene i regionen, og har over 230 lærlinger i 18 forskjellige fag. I dag var det 120 nye lærlinger som hadde sin introduksjonsdag på Bryggen museum.

Fagforbundet Hordaland takker for alle de hyggelige tilbakemeldingene, og så sees vi sikkert igjen på lærlingepatruljen som LO og Fagforbundet snart skal ha.
 

 

 
[ Tilbake ]
 
 
     
DigiMedia