Hvordan bygge gode relasjoner

Foreleseren vi var så heldig å få tak i var Jan Spurkeland som har lang fartstid som foreleser, forfatter og kursholder innen temaet med å bygge gode relasjoner.

Hvordan møter du mennesker, hvordan hilser du på andre om morgenen? Start med de enkle tingene by gjerne på deg selv, og for all del våg å ta kontakt og vis interesse for de menneskene du treffer noe som jo er viktig for oss som arbeider med mennesker.

Hvordan etablerer og vedlikeholder og utvikler du gode relasjoner, jo ikke nødvendigvis med å gå på seminar, men ved å trene og øve i hverdagen.

Han var også innom dette med å vise mot og å tørre å ta de ubehagelige samtalene, og hvordan disse samtalene kan føres for å klare å skape bedre relasjoner. Hele tiden ble det gjennomført med samtler og "rollespill" mellom deltakerne, samtidig som han krydret dagen med eksempler fra virkligheten.

Tilbakemeldingene fra deltakerne var at dette var en strålende dag som gav oss noe vi kan bruke videre i hverdagen, både privat og i arbeidssammenheng.

Bilder fra dagen:
 • relasjon1.jpg 67,4 kb (JPG)
 • relasjon2.jpg 99,1 kb (JPG)
 • relasjon3.jpg 104,4 kb (JPG


 •  


   

   
  [ Tilbake ]
   
   
       
  DigiMedia