Desembertilbud fra LOfavør
LOfavÝr kort Relacom gir kr. 500,- i ekstra rabatt på installasjon av samtlige varmepumper. Julekampanjen gjelder fra 1. desember og varer hele måneden. Les om flere tilbud for LO-medlemmer fra LOfavør.
Varmepumper
Relacom gir kr. 500,- i ekstra rabatt på installasjon av samtlige varmepumper. Julekampanjen gjelder fra 1. desember og varer hele måneden.

Spekkhoggersafari i Lofoten med Folkeferie
Spekkhoggeren er en stor opplevelse som skal oppleves i stor natur! Turpakken tar oss fra Bodø til Tromsø med stopp i Svolvær. Pris fra Oslo kr 4 195,- pr. person. Singel tillegg kr 615,-.

Gyldendal
Ønsker du å kjøpe en bok i julegave til noen i år har Gyldendal mange gode tilbud på årets bestselgere! Bøker fra Gyldendal er å få kjøpt på netthandelenpå www.lofavor.no.

Inkexpress
I desember får du 10 % rabatt på markedets allerede laveste priser på blekkpatroner og lasertoner! For mer informasjon eller kjøp se www.lofavor.no.

Sparebanken Vest
Fra og med 13. november er det ikke lenger noe samarbeid med Sparebanken Vest på forsikringssiden. Medlemmer med LOfavør Forsikringer i Sparebanken Vest har derfor blitt overført til forsikringskontoret i Bergen eller andre SpareBank 1 – banker i området.


 
[ Tilbake ]
 
 
     
DigiMedia